Supermarsu ja jääräpää Janne

  Supermarsu ja jääräpää Janne / Paula Noronen, Susanna Haavisto (audiobook)

  Emilia ja kaverit vankeina Sibeliuksen ajassa, mutta Itä-Helsingin oma Peppi ei jää sormi suuhun!

  Koko luokka lähtee leirikouluun Tuusulanjärven Rantatien maisemiin, kyytivälineenä biologianopettajan psykedelinen bussi. Kuka olisikaan arvannut, että Seija "Muurahaiskarhu" Lipsanen on entinen hippi? Oppilaat jaetaan ryhmiin, ja Emilian porukka saa tehtäväksen tutustua Sibeliuksen Ainolaan. Emilia ja kaverit menevät Rasva-Anteron houkuttelemina yleisöltä kiellettyyn huoneeseen -- ja yhdessä humauksessa he joutuvat vuoteen 1876! Siellä he törmäävät ryppyotsaiseen 11-vuotiaaseen Janneen, joka ei todellakaan pidä tunkeilijoista, mutta osaa säveltää aika näppärästi. Menneisyyteen juuttuminen tuntuu kauhealta, tekstareihinkaan ei voi vastata.

  Emillia miettii kiihkeästi, miten saisi apua ja yhteyden Jättiläismarsuun. Mutta koska mistään ei saa marsuvettä, se on mahdotonta -- samoin kuin muuntautuminen Supermarsuksi. Alkaa epätoivoinen marsujahti, joka vie lapset höyryautolla Helsinkiin saakka. Eikös purjelaivoista löydy kaikenlaista? Lapset suuntaavat kohti satamaa...

  Vuonna 2015 vietetään Sibeliuksen juhlavuotta. Kirja ilmestyykin sopivasti kaikille humorististen lastenkirjojen ja huippusäveltäjän ystäville. Suosikkisarjan jo kahdeksas kirja osa on hervottoman hauskaa ääneen luettavaa. Supermarsusta on tulossa myös kokoillan elokuva teatterilevitykseen! Äänikirjan kertojana on ihastuttava näyttelijä Susanna Haavisto.

  Emilia Sibelius, Jean aikamatkat Ainola lemmikkieläimet marsu mielikuvitusolennot leirikoulu

  Tammi 1.edition
  FIN EISBN:9789513183622