Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille)

  Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) / Taru Anttonen & Milla Karppinen (toim.), kirjoittajat: Anna Paju [ja 23 muuta], kuvittajat: Aiju Salminen [ja 40 muuta] (audiobook)

  Sankaritarinoita tytöille on kirja rohkeista suomalaisista naisista eri vuosikymmeniltä. Se kertoo sankareista, jotka ovat kulkeneet omia polkujaan ja saaneet siten aikaan jotain hienoa tai tärkeää. Osa on rikkonut lasikattoja, osa on tehnyt ennakkoluulottomia valintoja, osa on edennyt rohkeudellaan. He kaikki ovat erinomaisia esikuvia meille ­kaikille. Värikäs ja iloinen teos ilahduttaa kaikkia pienimmistä lukijoista vanhimpiin. Satumuotoon kirjoitetut tarinat rohkaisevat uskomaan itseensä ja tavoittelemaan unelmia. Olemaan oman elämänsä sankari! Kirjoittajina ja kuvittajina on joukko suomalaisia ammattilaisia ja nuoria lahjakkaita lupauksia. Kirjan henkilöt kootaan lukijoiden ehdotusten pohjalta. Tekijöiden inspiraation lähteenä on ollut Elena Favillin ja Francesca Cavallon Iltasatuja kapinallisille tytöille – 100 tarinaa ihmeellisistä naisista, joka kokosi yhteen naisten tarinoita eri puolilta maailmaa. Sankaritarinoita tytöille kertoo suomalaisten naisten uskomattomia tarinoita upein kuvituksin.

  merkkihenkilöt naiset suomalaiset idolit sankarit julkisuuden henkilöt yhteiskunnalliset vaikuttajat Suomi nuortenkirjallisuus henkilökuvat kertomukset

  Into Kustannus 1.edition
  FIN EISBN:9789523510166

  You may be interested in...