Pate, viidakon kuningas

  Pate, viidakon kuningas / Timo Parvela, lukija Lauri Kortelainen (audiobook)

  Mitä tekisit, jos paras ystäväsi olisi pahassa pulassa? Totta kai auttaisit.

  Mitä tekisit, jos paha pula tarkoittaisi sitä, että sinun pitää matkustaa maailman vanhimpaan sademetsään pelastamaan ystäväsi?

  Totta kai Pate matkustaa, kun hänen Totti-koiransa joutuu vahingossa laivatuksi salaperäiseen alukseen, jonka päämääränä on Borneon viidakko. Onneksi Pate saa seurakseen Seikkailija-Senjan, jonka päätä ei huimaa. Ei edes silloin, kun jättiläis-oranki kiidättää pelastuspartiota läpi Mulun luolaston, jossa seitsemän miljoonaa lepakkoa tuijottaa heitä synkästi katon rajasta.

  Etsintäretken ohessa ystävät selvittävät kuka tuhoaa sademetsää ja pelastavat siinä ohessa maailman. Ihan tavallinen patekeikka siis.

  Paten matkassa aika ei käy pitkäksi. Pate, viidakon kuningas on jo viides hullunhauska ja täräyttävän innostava Pate-seikkailu.

  Pate-sarja on valloittanut lukijat ja kriitikot jo monissa maissa. Pate oli alun perin suosittu hahmo Ella ja kaverit -kirjoissa, niin suosittu, että hän sai ikioman sarjansa.

  Pate, (fiktiivinen hahmo) seikkailu kommellukset merimatkat pelastaminen lemmikkieläimet uhanalaiset eläimet oranki sademetsät saaret Borneo lastenkirjallisuus

  Tammi 1.edition
  FIN EISBN:9789520400316