Mad Success - Seikkailijan self help 4 LAISKUUS: 99 askelta menestykseen

  Mad Success - Seikkailijan self help 4 LAISKUUS: 99 askelta menestykseen / Tuomas Milonoff, Riku Rantala, lukija Tuomas Milonoff, lukija Riku Rantala (audiobook)

  Käsikirja riittävään menestykseen ja erittäin hyvään elämään. Mad Success on ainoa self help -opas, minkä koskaan tarvitset.

  Laiskuuden synti veltostaa ja tekee laiskurista välipitämättömän muita kohtaan. Hengen laiskuudesta voi kuitenkin päästä eroon kuin genitaalialueelle pesiytyneestä visvasta: hellin mutta määrätietoisin toimenpitein. Nyt opitaan hillitsemään tahtia ja keskittymään olennaiseen. Levollinen seikkailija innostuu ja oppii jahtaamaan unelmiaan.

  Tunna ja Riku ovat oppineet telluksen takamaita kolutessaan, että kaikki esteet elämässä juontuvat seitsemään heikkouteen, joita myös kuolemansynneiksi kutsutaan. Kateus, laiskuus, ylpeys, kohtuuttomuus, viha, ahneus ja himo - ne asuvat meissä kaikissa.

  Synnit eivät kuitenkaan ole ainoastaan pahasta. Laiskuuskaan ei ole vain passiivista jointinlutkusta, vaan luovuuden, intuition ja hyvän elämän lähde.

  Riku, Tunna ja iso joukko asiantuntijoita esittävät askeleet parempaan elämään, siihen miten synnit väistetään ja miten niiden parhaat puolet saadaan esiin. Täydelliseksi ei silti tarvitse tulla, parempaan pyrkiminen riittää. Olet hyvä noinkin, mutta Mad Succesin kuunneltuasi tiedät, miten sinusta tulee vielä vähän parempi.

  itsekasvatus kuolemansynnit elämänhallinta menestyminen sosiaalinen vuorovaikutus työelämä matkailu huumori kappalaiset

  WSOY 1.edition
  FIN EISBN:9789510433188

  You may be interested in...