Mad Success - Seikkailijan self help 1 YLPEYS: 99 askelta menestykseen

  Mad Success - Seikkailijan self help 1 YLPEYS: 99 askelta menestykseen / Tuomas Milonoff, Riku Rantala, lukija Tuomas Milonoff, lukija Riku Rantala (audiobook)

  Käsikirja riittävään menestykseen ja erittäin hyvään elämään. Mad Success on ainoa self help -opas, minkä koskaan tarvitset.

  Ylpeys on terveen itsetunnon merkki - kunhan välttää kusipäisyyden kirot. Nyt opetellaan, miten omasta erinomaisuudesta ja turhasta leijunnasta päästetään irti. Hyvällä tavalla ylpeä seikkailija on ylpeä myös muiden saavutuksista, tutustuu uusiin asioihin ja pyytää nöyrästi anteeksi kun mokaa.

  Tunna ja Riku ovat oppineet telluksen takamaita kolutessaan, että kaikki esteet elämässä juontuvat seitsemään heikkouteen, joita myös kuolemansynneiksi kutsutaan. Kateus, laiskuus, ylpeys, kohtuuttomuus, viha, ahneus ja himo - ne asuvat meissä kaikissa.

  Synnit eivät kuitenkaan ole ainoastaan pahasta, sillä vaikkapa ylpeys saa tekemään parhaansa ja ottamaan vastuuta niin muista ihmisistä kuin maailmasta.

   Riku, Tunna ja iso joukko asiantuntijoita esittävät askeleet parempaan elämään, siihen miten synnit väistetään ja miten niiden parhaat puolet saadaan esiin. Täydelliseksi ei silti tarvitse tulla, parempaan pyrkiminen riittää. Olet hyvä noinkin, mutta Mad Succesin kuunneltuasi tiedät, miten sinusta tulee vielä vähän parempi.

  itsekasvatus kuolemansynnit elämänhallinta menestyminen sosiaalinen vuorovaikutus työelämä matkailu huumori elämäntaito-oppaat kappalaiset kansankuvaus

  WSOY 1.edition
  FIN EISBN:9789510433140