Kauneussalonki : manikyyrejä, mutanaamioita & murhia

  Kauneussalonki : manikyyrejä, mutanaamioita & murhia / Melba Escobar, kääntäjä Taina Helkamo, lukija Minttu Mustakallio (audiobook)

  Kolumbialaisen Melba Escobarin jännitysromaanin tapahtumat sijoittuvat bogotalaisen hienostoalueen kauneussalonkiin. Karen on yksi salongin parhaista työntekijöistä, mutta hän tekee muutakin kuin poistaa asiakkaiden ihokarvat tai levittää heidän kasvoilleen mutanaamioita. Karen tietää asiakkaistaan kaiken – kenellä on silikonirinnat, kuka vietti pitkän viikonlopun Miamissa rakastajansa kanssa ja kuka aikoo ottaa avioeron miehestään. Hoitojen lomassa Karenille uskoutuvat niin psykoanalyytikko, kongressiedustajan vaimo kuin tunnettu TV-juontajakin. Asiat saavat kuitenkin synkän käänteen, kun salongin teini-ikäinen asiakas löydetään murhattuna ja käy ilmi, että Karen on yksi tytön viimeisenä nähneistä ihmisistä. Kauneussalonki on paitsi älykäs trilleri myös mielenkiintoinen kuvaus kolumbialaisten naisten sosiaalisesta todellisuudesta sekä maailmasta, jossa oikeus kuuluu niille, joilla on varaa maksaa siitä. Melba Escobar (s. 1976) on kolumbialainen kirjailija ja toimittaja. Kauneussalonki palkittiin Kolumbiassa vuoden parhaana romaanina 2016. Escobar asuu Bogotássa, jossa hän viettää aikansa uppoutuen journalismiin ja kirjallisuuteen.

  Karen, (fiktiivinen hahmo) löydöt vainajat kauneushoitolat murha epäillyt salaisuudet asiakkaat oikeus moraali sairastuminen mielenterveyshäiriöt naiset elämäntapa pääkaupungit Kolumbia jännityskirjallisuus rikoskirjallisuus

  Aula & Co 1.edition
  FIN EISBN:9789527269282

  You may be interested in...