Kaikkien toiveiden kylä

  Kaikkien toiveiden kylä / Anja Snellman, kääntäjä Erja Manto (audiobook)

  "Eurooppa on jälleen sekaisin kuin huono moussaka."

  Aistivoimainen lukuromaani kahdesta naisesta ja odottamattomasta ystävyydestä. Sitkeydestä ja elämänhalusta. Kylistä, joilla on sielu.

  Kreetalainen 93-vuotias Agave elää autioituneessa vuoristokylässä aasin, kanojen, kissojen ja koiransa kanssa. Eräänä päivänä hän löytää vuohipolulta pahoin loukkaantuneen ulkomaalaisen naisen, joka ei muista, miten on joutunut vuorille. Agaven ja nuoren Monikan yhden kesän mittainen, ystävyydeksi lämpenevä suhde ja risteilevät elämäntarinat ovat matka Euroopan kuohuviin vuosikymmeniin: raunioihin ja luksushotelleihin, rakkauden ja julmuuden tekoihin.

  Anja Snellman (s. 1954) on rakastettu kirjailija, terapeutti ja toimittaja, jolla on ollut toinen koti Kreetalla. Hän on asunut siellä eri pituisia aikoja 1990-luvun alusta lähtien, ja vihitty siellä ensimmäiseen avioliittoonsa. Hän on ollut Kreetalla myös järjestämiensä liikuntamatkojen oppaana.

  Agave (fiktiivinen hahmo) Monika (fiktiivinen hahmo) kohtaaminen muistinmenetys ystävystyminen tuntemattomat selvittämättömät onnettomuudet elämänkaari kirjeet naiset lapsuudenystävät vanhukset matkailuoppaat saaret vuoristot kylät Kreikka Kreeta

  WSOY 1.edition
  FIN EISBN:9789510435458

  You may be interested in...