Heinähattu, Vilttitossu ja hupsu enkeli

  Heinähattu, Vilttitossu ja hupsu enkeli / Sinikka Nopola, Tiina Nopola, kuvittaja Salla Savolainen, lukija Vuokko Hovatta (audiobook)

  Heinähattu ja Vilttitossu enkelin jäljillä.

  "Leikitäänkö enkeliä?" Vilttitossu kysyy naapurin Halise Alibullenilta. Halise suostuu kiltteyttään pukeutumaan liehuvahelmaiseen mekkoon ja kiinnittämään omatekoiset siivet selkäänsä. Metsäreissu keskeytyy, kun Halise-enkeli nyrjäyttää nilkkansa. Vilttitossu juoksee hakemaan apua: "Tulkaa pian, metsässä on enkeli!" Konstaapeli Isonapa osuu sattumalta paikalle ja uskoo näkevänsä oikean suojelusenkelin. Mutta kun konstaapeli palaa metsään, enkeli on kadonnut. Kuka ratkaisee enkelin salaisuuden?

  Heinähattu ja Vilttitossu -kirjat ovat kuuluneet monenikäisten suosikkeihin jo liki 30 vuoden ajan. Kattilakosken siskosten kommellukset eivät koskaan lakkaa naurattamasta! Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan menestyksekäs yhteistyö kirjailijoina alkoi ensimmäisestä Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasta.

  Heinähattu, (fiktiivinen hahmo) Vilttitossu, (fiktiivinen hahmo) kommellukset leikit enkelit mysteerit siskot poliisit lastenkirjallisuus tyttökirjat huumori

  Tammi 1.edition
  FIN EISBN:9789520402310

  You may be interested in...