Harry potter ja viisasten kivi - (Harry Potter Series, Book 1)

  Harry potter ja viisasten kivi - (Harry Potter Series, Book 1) / J. K Rowling, lukija Vesa Vierikko, kääntäjä Jaana Kapari, Inc OverDrive (audiobook)

  "Kun Harry käänsi kirjekuoren vapisevin käsin ympäri, hän näki purppuranpunaisen vahasinetin, jossa oli vaakuna: leijona, kotka, mäyrä ja käärme ison T-kirjaimen ympärillä. " Harry Potter ei ole koskaan kuullutkaan Tylypahkasta kun kirjeitä alkaa sadella sisään Likusteritie 4:n postiluukusta. Harryn karmea setä ja täti takavarikoivat pikaisesti kellertävälle pergamenttipaperille vihreällä musteella kirjoitetut kirjeet. Sitten, Harryn 11. syntymäpäivänä, koppakuoriaissilmäinen ja jättikokoinen mies nimeltä Rubeus Hagrid paukahtaa ovesta sisään hämmentävien uutisten kera: Harry Potter on velho, ja hänelle on varattu paikka Tylypahkan noitien ja velhojen koulusta. Uskomaton seikkailu on alkamassa!

  Potter, Harry Granger, Hermione Weasley, Ron velhot noidat hyvän ja pahan välinen taistelu noituus ystävyys orvot koulut sisäoppilaitokset Tylypahka magia paranormaalit ilmiöt

  Pottermore Publishing
  FIN EISBN:9781781109038

  You may be interested in...