Harry potter ja liekehtivä pikari - (Harry Potter Series, Book 4)

  Harry potter ja liekehtivä pikari - (Harry Potter Series, Book 4) / J. K Rowling, lukija Vesa Vierikko, kääntäjä Jaana Kapari, Inc OverDrive (audiobook)

  "Koetuksia on kolme; ne ovat tasavälein kouluvuoden mittaan, ja niissä koetellaan ottelijoita monin eri tavoin... heidän taikataitojaan – urheuttaan – päättelykykyään – ja tietenkin kykyään pärjätä vaaratilanteissa." Kolmivelhoturnajaisia ollaan järjestämässä Tylypahkassa. Kisaan kelpaavat mukaan vain yli 17-vuotiaat velhot, mutta se ei estä Harrya haaveilemasta kisan voitosta. Kun liekehtivä pikari paljastaa kurpitsajuhlassa turnauksen osallistujat, Harry saa hämmästyksekseen kuulla olevansa yksi valituista. Häntä odottavat kuolemaa uhmaavat haasteet, lohikäärmeet ja pimeän velhot, mutta parhaiden ystäviensä, Ronin ja Hermionen, avulla Harry voi vielä selvitä hengissä!

  Potter, Harry Granger, Hermione Weasley, Ron magia noituus hyvän ja pahan välinen taistelu paranormaalit ilmiöt koulut velhot kilpailut ystävyys yhteishenki Tylypahka sisäoppilaitokset

  Pottermore Publishing
  FIN EISBN:9781781109069

  You may be interested in...