Ei muisteta pahalla

  Ei muisteta pahalla / Veera Nieminen, lukija Karoliina Kudjoi, kuvittaja Sanna Mander (audiobook)

  Mustaa röhönaurua Avioliittosimulaattorin tekijältä!

  Mikään ei lämmitä erossa paremmin kuin kunnon kosto! Vähän lohtua tuo myös Piipen kotona sitkeästi tassutteleva läpinäkyvä kissa. 

  Ei Piipe hullu ole. Hän nimeää näkymättömän kissansa Heimoksi, mutta on muuten ihan kunnossa. Tai oli, kunnes Juri lähti. Siihen auttaa Eetu, se mies osaa panostaa! Kun Jurin postilaatikko räjähtää kohti korkeuksia, saattaa kyllä olla ettei entiseen ole paluuta... Silti Piipe ei voi päästää irti. Kosto houkuttaa liikaa, tai ehkä se kirottu Juri? 

  Avioliittosimulaattorin kirjoittajan huumori puree taas aiheen ytimeen! Nyt aihe on kosto. Tai rakkaus. Ainakaan se ei ole seonnut vanhapiika ja hänen kissansa. 

  Veera Nieminen (virallisesti Ahlgren) on karjalaissyntyinen kirjailija, jonka esikoisteos Avioliittosimulaattori (2013) lumosi lukijansa ja oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokas. Sen pohjalta tehtyä näytelmää on esitetty täysille katsomoille mm. Pyynikin kesäteatterissa ja Porissa, keväällä 2018 se on Savonlinnan teatterin näyttämöllä. Nieminen monitoiminainen, joka emännöi hevostilaa Ylöjärvellä, perheessä koirineen ja kissoineen on yli kolmekymmentä jäsentä.

  Piipe, (fiktiivinen hahmo) Juri, (fiktiivinen hahmo) pettymys rakkaus parisuhde eroaminen kosto entiset kumppanit vainoaminen itsetilitys huumori yllätykset musta huumori ihmissuhderomaanit

  Tammi 1.edition
  FIN EISBN:9789520402518

  You may be interested in...