Rockway-verkkokurssi
   Jos oma kirjastosi on hankkinut Rockwayn, niin kirjastokortin haltijana sinulla on mahdollisuus opiskella soittoa, laulua ja äänittämistä kotimaisen Rockwayn tuottamilla verkkokursseilla. Tarjolla on useita kursseja, jotka on toteutettu yhteistyössä huippuopettajien kanssa.
   - Kirjaudu Heili-kirjastojen kautta palveluun
   - Kirjaudu Helmetin kautta palveluun
   - Kirjaudu Keski-kirjastojen Rockway palveluun
   - Kirjaudu Kyyti-kirjastojen kautta palveluun
   - Kirjaudu Lapin kirjaston kautta palveluun
   - Kirjaudu Lastu-kirjastojen kautta palveluun
   - Kirjaudu Outi-kirjastojen kautta palveluun
   - Kirjaudu Piki-kirjastojen kautta palveluun
   - Kirjaudu Vaara-kirjastojen kautta palveluun
   - Kirjaudu Ratamo-kirjastojen kautta palveluun
   - Kirjaudu Vaski-kirjastojen kautta palveluun

   Naxos Music Library
   Lähes kaikki kirjastot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella klassista musiikkia Naxos Music Library -palvelun kautta. Klassisen lisäksi tarjolla on jonkin verran kansanmusiikkia sekä vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia. Valikoima kasvaa jatkuvasti. Naxos musiikkikirjaston löydät oman kirjastosi verkkosivuilta.
   Lisää tietoa Musiikkikirjastot.fi:n sivuilta

   Naxos Music Library Jazz
   kattaa tuhansien levyjen kokoelman eri aikakausien jazzia. Voit hakea levyjä muun muassa julkaisijan, säveltäjän tai esittäjän mukaan. Myös mobiilisovelluksena. Tämä palvelu on käytössä vain joissakin yleisissä kirjastoissa. Naxos Jazz musiikkikirjaston löydät oman kirjastosi verkkosivuilta.
   Lisää tietoa Musiikkikirjastot.fi:n sivuilta

   Naxos Music Library World
   on maailmanmusiikkia sisältävä verkkopalvelu. Valikoimissa on musiikkia eri kulttuureista, jopa yli 1500 kultuuriryhmästä. Tämä palvelu on käytössä vain joissakin yleisissä kirjastoissa.
   - Helmet-kirjastot
   - Piki-kirjastot
   - Vaski-kirjastot

   Naxos Video Library
   täältä löytyy klassisen, jazzin ja maailmanmusiikin lisäksi oopperoita, balettia, konsertteja, teatteriesityksiä, dokumentteja ja opetusmateriaalia. Dokumenttivideoiden aiheina ovat musiikin lisäksi kuvataide, historia, maantiede ja nähtävyydet. Tämä palvelu on käytössä vain joissakin yleisissä kirjastoissa. Naxos videokirjaston löydät oman kirjastosi verkkosivuilta.
   Lisää tietoa Musiikkikirjastot.fi:n sivuilta