RBdigital: ulkomaisia aikakauslehtiä / engelska topptidningar / popular magazines in English

RBdigital-lehtipalvelu sisältää laajalti eri alojen aikauslehtiä. Palvelu on etäkäyttöinen ja kirjautuminen tapahtuu kirjastokortilla
    RBdigital (tidigare kallad Zinio) innehåller tidskrifter på engelska. Du kan läsa tidskrifterna på din egen apparat via webbläsaren eller via en app. För att logga in behöver du ditt bibliotekskorts nummer och PIN-kod.
    RBdigital (formerly called Zinio) service offers popular magazines in English. You can read the magazines on your own computer or mobile device. Access to the service requires a library card and a user account.

RBdigital kirjastot/biblioteken/libraries:
    Helmet-kirjastot, Lukki-kirjastot, Nurmijärvi ja Hyvinkää, Rutakko-kirjastot