PressReader: ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä / tidningar och tidskrifter / newspapers and magazines

PressReader sisältää yli 3600 sanomalehteä ja yli 3800 aikakauslehteä eri puolilta maailmaa usealta eri kielialueelta. Lehtiä voi lukea suoraan selaimessa tai palvelun omassa sovelluksessa. Mikäli kirjastosi on hankkinut palvelun käyttöönsä, pääset kirjautumaan palveluun kirjastokorttisi tunnuksilla. Palvelussa voi hakea lehtiä esimerkiksi kielialueittan tai julkaisumaan mukaan.
    PressReader innehåller utländska tidningar och tidskrifter. Du kan läsa dem i webbläsaren eller i en mobilapp i din egen apparat. För att logga in behöver du ditt bibliotekskorts nummer och PIN-kod.
    PressReader offers newspapers and magazines from over 120 countries and in around 60 languages. The service can also be used remotely. To log in to the service, you need an Internet connection, your library card number and your PIN code.