Flipster: englanninkielisiä aikakauslehtiä / engelska tidskrifter / English periodicals

Flipster sisältää englanninkielisiä aikakauslehtiä eri aihealueilta: mm. käsitöistä, liikunnasta, matkailusta ja taloudesta. Voit lukea lehtiä suoraan selaimessa tai ladata lehden omalle laitteellesi. Palvelu on etäkäyttöinen ja kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin tunnuksella.
    Flipster: English language magazines on different topics. You can read the magazines with a mobile device with the Flipster app, any computer or any other device outside the library premises by using your library card number for login. No login is needed when using library customer computers or when connected to libraries' wireless networks. You can also download magazines on your device to read them later.
    Kirjaudu/log in to Outi-kirjastojen Flipster-palveluun

ENG