Vuoden lyhyimpänä ja pisimpänä päivänä

  Vuoden lyhyimpänä ja pisimpänä päivänä / Saku Heinänen, Saku Heinänen, Anne Ilves

  Vuoden taitekohdassa elämäkin voi yllättää.

  Kaksi valon juhlaa. Nuori Katri elää juhannustaan, nelikymppinen Emilia Lucian päivää. Unelmien toteutumiseen tarvitaan joskus muutakin kuin onnea.

  Katrin viimeinen kesä ennen ystävien ja kotikaupungin hyvästelyä. Kaikki on mahdollista ja juhannusyönä voi nähdä tulevaan. Emilia on rakentanut elämän, jossa tärkeää on perhe. Nyt tarjoutuu tilaisuus pelastaa ura taiteilijana. Onnistunein vedos vuosien takaa on yhä olohuoneen seinällä ja muistuttaa häpeällisestä salaisuudesta. Uskaltaako hän tarttua hetkeen, kun menneisyyden haamut nousevat Lucian päivän varjoista?

  Romaani siitä, miten luomme itsestämme kuvia ja suojaudumme niiden taakse. Kunnes niiden tyhjä kääntöpuoli paljastuu.

  Saku Heinänen on helsinkiläinen kirjailija, joka on tunnettu palkintoehdokkuuksia saaneesta Zaida-nuortensarjastaan. Vuoden lyhyimpänä ja pisimpänä päivänä on hänen ensimmäinen aikuislukijoille suunnattu romaaninsa. Heinänen on toiminut myös graafisena suunnittelijana, kirjainmuotoilijana ja Aalto-yliopiston professorina.

  Katri, (fiktiivinen hahmo) Emilia, (fiktiivinen hahmo) ikäkaudet naiset toiveet taiteilijuus elämänodotukset nuoret aikuiset itsetilitys perheenjäsenet äidit ihmissuhteet perhe ystävät poikaystävät entiset kumppanit rinnakkaiset juonet psykologiset romaanit

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789520401504

  Kiinnostaisiko myös...