Venäjän yritysoikeus. 1

  Venäjän yritysoikeus. 1 / Vladimir Orlov

  Yhä useammilla suomalaisilla yrityksillä on liiketoimintaa Venäjällä tai suunnitelmia laajentaa toimintaansa itärajan yli. Venäjä poikkeaa liiketoimintaympäristönä Suomesta, ja siellä toimittaessa on tärkeää tuntea paikalliset säännöt. Teos on kattava ja ajantasainen esitys Venäjän yritysoikeudesta.

  Kirjassa käsitellään Venäjän yritysoikeuden keskeisimpiä kysymyksiä, kuten sopimus-, kilpailu-, insolvenssi- ja immateriaalioikeutta Venäjällä sekä ulkomaankaupan transaktioiden sääntelyä. Venäjän juridiikan perusteos on hyödyllinen työkalu jokaiselle Venäjän oikeusjärjestelmästä tietoa tarvitsevalle. Teos sopii hyvin myös oppikirjaksi.

  Professori Vladimir Orlov on tunnettu Venäjän juridiikan asiantuntija. Hän on opettanut Suomessa Lappeenrannan ja Helsingin yliopistoissa ja kirjoittanut paljon Venäjän oikeudesta niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin julkaisuihin.

  Saatavilla myös paperikirjana Helsingin kauppakamarilta, tilaa tästä!

  yritystoiminta liiketoiminta siviilioikeus sopimusoikeus sopimukset kilpailuoikeus insolvenssioikeus immateriaalioikeus kauppaoikeus ulkomaankauppa kansainvälinen oikeus oikeusjärjestelmät

  Lakimiesliiton kustannus
  FIN EISBN:9789522460608

  Kiinnostaisiko myös...