Varjomies

  Varjomies / Ari Räty

  "Miten kauas valosta ihmisen on mahdollista kulkea?"

   

  Moottoritien varressa räjähtää Mersu. Matkustajan paikalta pakenee viime tingassa vaikutusvaltaiseen latvialaiseen rikollisliigaan kuuluva nainen.

   

  Rikoskomisario Hagman on hetkeä aiemmin irtisanonut liigan kanssa solmimansa yhteistyösopimuksen. Enää tulli ei tule katsomaan heidän tekemisiään sormien läpi.

   

  Syrjäisessä vankilassa istuu tuomiotaan mies, joka tunnetaan nimellä Syyskuu. Hän on tappanut palopommilla kauppamatkustajan ja saanut teostaan elinkautisen.

  Samalle osastolle saapuu vanki, jota Syyskuun käsketään pitää silmällä, sillä Hagman ei halua tämän sotkevan liiketoimiaan. Syyskuu tottelee. Hän tietää, että Hagman on mies jota kukaan ei halua suututtaa.  

   

  Ari Rädyn toinen romaani on hyytävä kuvaus rikollismaailmasta, sen lainalaisuuksista ja lonkeroista jotka ulottuvat poliisiasemalta paljuselleihin ja oikeussaliin asti.

  Hagman, (fiktiivinen henkilö) -- fiktio Syyskuu, (fiktiivinen henkilö) -- fiktio tuhotyö kansainvälinen rikollisuus yhteistyö poliisi rikolliset alamaailma elinkautisvangit rikoskomisariot vankilat rikoskirjallisuus poliisikirjallisuus

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789513199715

  Kiinnostaisiko myös...