Valpuri Vaahteran maaginen korva

  Valpuri Vaahteran maaginen korva / Anna Hallava

  Mitä jos saisit kuulla kaikki poikien ajatukset? 

  Valpuri Vaahtera kuulee uuden kykynsä myötä poikien salaisimmatkin mietteet päässään. Anna Hallavan nuortenromaani on jälleen superhauska täysosuma! 

  "Minun nimeni on Valpuri Vaahtera ja olen normaali."  Tämä on syytä mainita erikseen, jos äiti on (surkea) noita ja isä imeliä kioskiromaaneja suoltava Viikatemies. Yhtälöä ei helpota draamaileva isoveli ja talouteen kuuluva sekopäinen pullon henki. 

  Kun Valpurin poskeen ilmaantuu jättimäinen finni - juuri kun hän yrittää kiinnittää söpön Kasperin huomion - joutuu hän turvautumaan äitinsä taikaliemeen. Finni pysyy poskessa, mutta Valpuri alkaa yllättäen kuulla poikien ajatukset. Se ei kuitenkaan ole ihan sellaista kuin hän oli kuvitellut. 

  Anna Hallava (s. 1974) asuu pääkaupunkiseudulla ja on ammatiltaan kieltenopettaja. Hänen esikoisteoksensa Sammakkoprinsessa (2015) oli Topelius-palkintoehdokkaana. 

  "Anna Hallavan esikoisteos on ehdottomasti yksi parhaista nuortenkirjoista mitä olen vähään aikaan lukenut." - Lukutoukan kulttuuriblogi 

  Vaahtera, Valpuri loitsut telepatia koulunkäynti koulukiusaaminen teini-ikäiset seurustelu sukupuoli-identiteetti yliluonnolliset olennot

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510429082

  Kiinnostaisiko myös...