Valmentava mentorointi

  Valmentava mentorointi / Vesa Ristikangas, Marjo-Riitta Ristikangas, Marjut Alatalo

  Valmentava mentorointi on käytännönläheinen opas mentorille ja mentoroitavalle. Teoksen käytännön esimerkkien ja vinkkien avulla on mahdollista rakentaa molempia osapuolia hyödyttävä luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa molemmat oppivat toinen toisiltaan.Valmentava mentorointi -kirja syntyi tarpeesta murtaa vallalla olevaa käsitystä mentoroinnista, missä kokenut konkari siirtää omaa ajatteluaan ja tietämystään nuoremmalle. Kirja tuo tuoreen näkökulman mentorointiin yhdistämällä valmentavan otteen perinteisen mentoroinnin rinnalle.
  Kirja on tehty oppaaksi mentorille ja mentoroitavalle. Siinä on paljon käytännön esimerkkejä ja vinkkejä, miten rakentaa molempia osapuolia hyödyttävä luottamuksellinen yhteistyösuhde. Kirja aktivoi lisäksi lukijaa ajattelemaan mentorointisuhteen hyötyjä ja haasteita sekä haasteiden ylittämisen keinoja.

  valmentava mentorointi mentorointi valmentaminen yhteistyö yhteistyösuhde luottamus avoimuus opastaja opas vuorovaikutus valmentava suhde coaching coach mentorin roolit mentoroitava osaamisen siirto kokemustieto yritysvalmennus lähijohtaminen hyöty yleisötyö elinikäinen oppiminen rakennusoikeus ahkeruus siirto (liikuttaminen) ammattiryhmät

  Kauppakamari 1.painos
  FIN EISBN:9789522465993

  Kiinnostaisiko myös...