Työelämän kapinalliset: Totuuksia kellokorteista ja kahvihuoneista

  Työelämän kapinalliset: Totuuksia kellokorteista ja kahvihuoneista / Milla Halme, Jenna Karas, Katri Manninen, Kirsi Marttinen, Armi Murto, Maria Teikari

  Päivitä työelämäsi nykyaikaan!
  Työn sisällöt muuttuvat, mutta työ on jämähtänyt aikaan, jossa kellokortit ovat pahvia, sihteereinä ovat vain naiset ja pikkujouluaikaan pitää olla varuillaan.
  Reteä opas kertoo, miksi kannattaa tuntien sijaan mitata tuloksia, miksi verkostoituminen on oikeasti tärkeää ja miten välttää burnout. Jokaisella on mahdollisuus muuttaa työntekoa fiksummaksi.
  Milla Halme, Jenna Karas, Katri Manninen, Kirsi Marttinen Armi Murto, Maria Teikari muodostavat 6/6-kollektiivin. He ovat viestinnän, johtamisen ja vaikuttamisen yhteiskunnallisesti aktiivisia ammattilaisia sekä suositun Ompeluseura-Facebook-ryhmän ylläpitäjiä. Ompeluseura on yli 30 000 jäsenen verkosto.
  Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

  työntekijä alainen johtaminen palkkaus tasa-arvo toimistot työaika työpaikat ura uupus verkostoituminen ompeluseurat liikarasitus työn organisointi sähköinen julkaisutoiminta julkisuuden henkilöt julkaisut sähköiset julkaisut julkaisutoiminta kansalaistoiminta koulutussosiologia hyväntekeväisyysjärjestöt pyhäpäivät

  Otava 1.painos
  FIN EISBN:9789511348047

  Kiinnostaisiko myös...