Suuri integraatiokirja : Markkinointi, myynti, viestintä

  Suuri integraatiokirja : Markkinointi, myynti, viestintä / Markku Vierula

  Integraatio on vastaus liiketoiminnan kehittämis- ja uudistamishaasteisiin. Tämä kirja siirtää integroinnin käytännön tasolle napakasti, syvällisesti ja kattavasti. Teoreettinen viitekehys ja modernit esimerkit osoittavat, että markkinoinnin, viestinnän ja myynnin investoinneista sekä henkilöstön osaamisesta saadaan enemmän irti yhteispeliä kehittämällä.
  Uudistetussa painoksessa korostuvat digitaalisuus, verkkoympäristöt, b2b-liiketoiminta ja ict, tuotteistaminen ja palvelullistaminen. Integraatiota tarkastellaan myös ylimmän johdon ja julkisen sektorin näkökulmista. Tuoreet yrityskeissit osoittavat, että integraation avulla on syntynyt uutta niin filosofisesti, kulttuurisesti kuin toiminnallisestikin.
  - - - ”Se onko myynti, markkinointi vai viestintä kasvun moottori, ei ole relevantti kysymys. Tärkeintä on se, miten nuo osa-alueet saadaan pelaamaan saumattomasti yhteen. Siitä syntyy kasvu. Suuri Integraatiokirja avaa tämän kokonaisuuden vastustamattomasti.” Jukka-Pekka Vuori, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Fonecta Oy (nykyisin Vuori on Halti Oy:n toimitusjohtaja)
  ”Siiloutuminen on nykyorganisaatioiden syöpäkasvain. Riihikuivaa rahaa hukataan sen takia, ettei integroitua toimintaa saada aikaiseksi. Integroidusta markkinoinnista ja viestinnästä on riittänyt puhetta jo pitkään. Hyviä tekstejä ja käytäntöjä onkin sitten vähemmän. Poikkeus vahvistaa jälleen säännön. Vierulan kirja tekee sen, minkä jokaisen brändin pitäisi tehdä eli lunastaa lupaukset – integroidusti.” Jouni Heinonen, CEO & Partner, Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy
  ”Vierulan teoksessa on leveyttä, syvyyttä ja relevanssia. Leveyttä ymmärryttää integraatio kaikkien funktioiden näkökulmasta. Syvyyttä tuoda yhteispeli esille konkreettisesti, arjen näkökulmasta. Relevanssia on tässä ajassa oleva muutostarve ja asiakkuuksien näkökulma”. Tuomas Kahri, kaupallinen johtaja, Terveystalo

  Ellibs markkinointi integraatio myynti viestintä markkinointiviestintä johtaminen brändit imago yritykset mainonta

  Talentum 1.painos
  FIN EISBN:9789521421402

  Kiinnostaisiko myös...