Ranska, Macron ja minä

  Ranska, Macron ja minä / Helena Petäistö

  Mikä ihme ranskalaisia oikein riivaa? Rauhoittuuko tämä Euroopan kauhukakara koskaan?
  Yllätysten aika ei ole ohi! Kuka olisi voinut vielä jokin aika sitten kuvitella, että tuntematon pankkiiri tulee kuin tuulispää ja ottaa vallan Ranskassa? Sellaista ihmesuoritusta ei ollut nähty sitten Napoleon Bonaparten.
  Tällä hetkellä Ranskan tuore presidentti Emmanuel Macron on läntisten demokratioiden nuorin johtaja, jolta koko Eurooppa odottaa paljon ja jota koko maailma katsoo uteliaana. Mutta Ranska ei olisi Ranska, ellei se olisi jo kaatamassa vasta hurraten valittua nokkamiestään!
  Tätä kaikkea valottaa uudessa kirjassaan maan hyvin tunteva kokenut journalisti, MTV:n entinen Pariisin kirjeenvaihtaja Helena Petäistö. Kirjassa kerrotaan myös, kuinka uskomattomat olivat Ranskan historian rajuimmat presidentinvaalit kaikessa raadollisuudessaan, ja miksi Euroopan uppiniskaisen kansan riveissä taas kiehuu ja kuohuu.
  Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

  Macron, Emmanuel. Macron, Brigitte. yhteiskuntakuvaus poliittiset järjestelmät presidentinvaalit poliittinen kulttuuri poliittinen kehitys historia sisäpolitiikka EU-politiikka vallankäyttö presidentit henkilöhistoria Ranska vallankumoukset katolisuus yleinen historia toimittajat diplomatia sähköinen julkaisutoiminta oikeistolaisuus kielipolitiikka populismi Napoleonin sodat radikalismi sivilisaatio

  Otava 1.painos
  FIN EISBN:9789511326175

  Kiinnostaisiko myös...