Pure mua

  Pure mua / Terhi Tarkiainen

  Lahjavinkki: vampyyri, kaulapanta ja omistajan opas.

  Haluaisitko sinä ihan oikean, komean vampyyrin, jolle saat tehdä mitä tahansa? Anna ei ehkä olisi halunnut. Villi romaani keikauttaa verenimijäperinnettä!

  Kun Anna täyttää 30, hän saa vanhemmiltaan lahjaksi Vladin, upean vampyyrimiehen häkissä. "Jos vaikka opettelisit tällä, miten niiden miesten kanssa ollaan." Mukana on käyttöopaskin. Anna tahtoo vain palautusosoitteen.

  Gradu vuoden 1918 punakapinasta saa jäädä, kun vampyyrit imaisevat Annan seikkailuun täynnä kahlittuja petoja, seksuaalisia paineita ja laastareita kaulalla. Mitä toiselle ihmiselle saa tehdä? Entä missä ovat rajat, jos toinen ei ole ihminen? Esikoiskirjailijan pureva huumori saa punnitsemaan yllättäviä kysymyksiä.

  Terhi Tarkiainen (s. 1977) on kotoisin Lappeenrannasta, sittemmin helsinkiläistynyt, mutta aina karjalainen. Koulutukseltaan hän on humanisti ja kirjoittajana maaginen realisti. Vampyyrit osaksi Suomen historiaa tuova Pure mua on hänen esikoisromaaninsa ja vahvasti epäelämäkerrallinen.

  Anna (fiktiivinen hahmo) 1918 vampyyrit syntymäpäivät lahjat yliluonnolliset voimat seksuaalinen käyttäytyminen ihmisryöstöt outous perheet opiskelu yliopistot kaupungit kansalaissota sisällissota suomenkielinen kirjallisuus Helsinki maaginen realismi esikoisteokset romaanit

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789520401894

  Kiinnostaisiko myös...