Pelon kasvot

  Pelon kasvot / Samuel Monk

  Venezuelassa valmistellaan Jumalan tuulet -uskonlahkon täydenkuunjuhlaa. Aina kuukauden lopussa työntekijöille järjestettävässä juhlassa odotetaan jännityksellä, mikä ilme Jumalan kasvoille kohoaa. Ilmestyessään lavalle kasvot herättävät aina suurta pelkoa, Jumalalla on Pelon kasvot. Jos kasvot kirkastuvat hymyksi, se tarkoittaa suurta ilojuhlaa. Ilmeen vääristyminen vihaiseksi taas tarkoittaa, että Jumala vaatii ihmisuhria.
  Tällä kertaa mukana on kuokkavieraita. Täydenkuunjuhlasta alkaa kuoleman kujanjuoksu paaviksi haluavan ex-kardinaali Fransesco Vermontin, Euroopan liittovaltion poliisien Paul van Hoogenbamin ja Charlie Watsonin sekä Syntisten Veljien veljeskunnan jäljellä olevien jäsenten Temudzin ja Michael Sinnerin välillä. Kenellä heistä on Pelon kasvot? Kuka saa kostonsa? Treffit viikatemiehen kanssa on sovittu! Kuka jättää saapumatta sovittuun tapaamiseen?
  Pelon kasvot on Samuel Monkin vauhdikkaan toimintatrilogian päätösosa, jossa palautetaan mieleen Palkkatappajan päiväkirjassa lanseeratun munkkiveljeskunnan vaiheita ja jatketaan Tuhon avaimet -kirjasta tutun ”pelastetun” prostituoidun Heatherin tarinaa.

  jännitys toiminta

  REUNA 1.painos
  FIN EISBN:9789527221440