Pehmolelutyttö

  Pehmolelutyttö / Jukka Behm

  WSOY:n nuortenromaanikirjoituskilpailun voittajateos

  Emilialla on salaisuus, jonka hän kertoo vain pehmoleluilleen. Hän myy aikaansa miehille - tuntemattomille aikuisille miehille, jotka ihailevat hänen kuviaan netissä. Rahanteko tuntuu ällistyttävän helpolta.

  Pehmolelutytön silmin raikkaan analyysin kohteeksi joutuvat niin oma perhe kuin kaveritkin, koko nykyhetki, jossa aikuiset koettavat olla nuoria ja nuoret aikuisia. Pikkuhiljaa Emilia sukeltaa yhä syvemmälle peliin, jossa kuvittelee olevansa vallankäyttäjä, kunnes on kadota itseltään.

  Jukka Behmin Pehmolelutyttö voitti WSOY:n Tuhat ja yksi tarinaa -kirjoituskilpailun. Raati kuvaili käsikirjoitusta näin: "Kilpailun voittajateos on teksti, joka on pohdituttavaa, rouheaa nykykirjallisuutta. Se uskaltaa väittää, uskaltaa olla törkeä, uskaltaa ottaa kulman, joka ei välttämättä ole myötämielinen lukijaa kohtaan. Lukijana tekee mieli vuoroin ravistella, vuoroin halata kirjaa ja sen nuorta kertojaa."

  Emilia, (fiktiivinen hahmo) -- fiktio. vallankäyttö deittipalvelut seksuaalinen viehätysvoima valokuvat tytöt raha rakastuminen mielenterveys pehmolelut mielikuvitusystävät nuoret aikuiset nuortenkirjallisuus nuorten aikuisten kirjat psykologiset romaanit

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510427897

  Kiinnostaisiko myös...