Paholaisen pennut

  Paholaisen pennut / Leena Lehtolainen

  Henkivartija-sarjan vangitseva päätös

  Hilja Ilveskero on pestautunut liikemies Usko Syrjäsen venäläisen morsiamen Julia Gerboltin henkivartijaksi. Työ on alusta asti täynnä yllätyksiä, ja myös Hiljan rakastaja David Stahl palaa kuvioihin. Syrjäsen apuri, taiteilija Juri Trankov, tahtoo Hiljan liittolaisekseen, mutta kenen pussiin hän todella pelaa? Entä Davidin lapsuudenystävä ja apuri Jaan Rand?

  Hiljan luottopoliisi Teppo Laitio on ottanut niskoilleen Trankovin tekemän murhan ja pyytää Hiljan apua. Kun Hiljan vankimielisairaalaan suljettu isä aiotaan päästää koevapauteen, on aika varustautua pahimpaan. Hilja pelkää sekä oman henkensä että vasta löytämänsä pikkusisaren, Vanamon, puolesta.

  Syrjäsen ja Julian häiden valmistelu vie Hiljan New Yorkiin, jossa Hilja tapaa oppi-isänsä Mike Virtuen. Onko kaikki se, mille Hilja on ammattitaitonsa perustanut, ollutkin pelkkää huijausta? Kehen voi turvata pelissä, jossa ihmishenki on pikkuseikka ja harva paljastaa todellisen karvansa?

  - - suuren maailman meininkiä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. - Me Naiset

  Viihdyttävää ja sopivasti jännittävää luettavaa. - Kotiliesi

  Ilveskero, Hilja suojelu morsiamet varkaus isotoopit piilotus varastettu tavara liike-elämä rikollisuus isät pojat kilpailu katkeruus liikesuhteet suomalaiset valkovenäläiset traumat menneisyys sukulaisuus turvamiehet naiset liikemiehet uusrikkaat venäläiset entiset kumppanit psyykkisesti sairaat

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789513169329

  Kiinnostaisiko myös...