Organisaatioteoriat

  Organisaatioteoriat / Risto Harisalo

  Johtajien on osattava organisoida asiat niin, että ne sujuvat inhimillisesti, innovatiivisesti ja tuloksellisesti. Taito organisoida on menestykselle jopa tärkeämpää kuin talous ja teknologia, koska organisaatio määrittää niiden aseman ja paikan kokonaisuudessaan.
  Taito organisoida riippuu johtajien halusta ja valmiudesta ajatella organisaatioita eri näkökulmista ja ulottuvuuksista. Taito ajatella organisaatioita edustaa henkistä avaruutta, joustavuutta ja luovuutta. Se määrittää konkreettisten johtamistaidollisten työkalujen ja välineiden käytön organisaatiossa.
  Kirja esittelee keskeisimmät teoreettiset tavat ajatella organisaatioita. Se on tarkoitettu jokaiselle, joka opiskelee, kehittää ja johtaa organisaatioita. Se osoittaa teoreettisen ajattelun dynaamisuutta, mutta myös aikaisempien teoreettisten saavutusten kestävyyttä ja merkittävyyttä ajan pyörteissä ja myrskyissä. Kirjan voi tilata myös painettuna versiona Tampereen yliopiston kirjaston virtuaalikirjakaupassa.

  organisaatioteoriat organisaatio organisaatiot johtaminen organisointi strateginen johtaminen liikkeenjohto toimintaympäristö organisaatiokulttuuri innovatiivisuus

  Tampere University Press
  FIN EISBN:9789514477362

  Kiinnostaisiko myös...