Opettamisen vallankumous: Opettajasta elinikäisen oppimisen valmentajaksi

  Opettamisen vallankumous: Opettajasta elinikäisen oppimisen valmentajaksi / Jenni Kallio

  Opetuksen painopiste siirtyy elinikäisen oppimisen asenteen kehittämiseen, mikä korostuu syksyllä 2016 käyttöön otetussa uudessa opetussuunnitelmassa. Yhä tärkeämmäksi tulee ohjata oppilasta oman potentiaalinsa ja oppimisen ilon löytämiseen sekä oman elämänsä aktiiviseen johtamiseen.
  Opettamisen vallankumous tarjoaa opettajille ja kasvattajille uuden ja innostavan lähestymistavan opettamiseen: valmentavan työotteen. Sen avulla kasvatetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, osallisuuteen, aktiiviseen omasta elämästä vastuun ottamiseen ja elinikäisen oppimisen aatteeseen. Valmentavan työotteen keskiössä ovat yhteisöllisyys, voimaannuttavat kohtaamiset, luovuuden herätteleminen, omien vahvuuksien kautta toimiminen sekä psykologisen pääoman eli itseluottamuksen, toivon, optimismin ja sinnikkyyden kasvattaminen. Kirja on tarpeellinen apuväline ja inspiroiva uusien ajatusten herättelijä opettajille, rehtoreille, koulun ja työyhteisön kehittäjille, kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville sekä vanhemmille.

  opetus opetustaito elinikäinen oppiminen valmennus oppimaan oppiminen oppiminen oppimisvalmennus opettajat opetusmenetelmät opetustyö pedagogiikka työtoiminta kokemuksellisuus korkeakoulupedagogiikka kuntouttava työtoiminta taidepedagogiikka hiusala kehitysvammaiset aikuisopetus

  Tietosanoma 1.painos
  FIN EISBN:9789518854107

  Kiinnostaisiko myös...