Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Oliiviöljy

Oliiviöljy - tuo välimerellisen ruokakulttuurin ihmeaine

Kirjaan on kerätty tietoa oliiviöljyn historiasta, valmistuksesta, luonteesta ja laadusta. Kirja sisältää myös runsaasti herkullisia ruokaohjeita, joissa oliiviöljy on keskeisessä osassa.

Oliiviöljy - tuo välimerellisen ruokakulttuurin ihmeaine - on oma kiehtova maailmansa. Se yhdistetään maistuviin ruokiin, terveyteen ja vuosituhantiseen perinteeseen. Mutta millaista hyvä oliiviöljy on ja miten sitä kannattaa käyttää herkullisten ruokien loihtimiseksi? Näihin kysymyksiin vastaa ruokatutkimusmatkailija Mirja von Knorring.

Ihmiset ovat viljelleet oliiveja jo ainakin 4000 vuotta, ja oliiviöljyllä on ollut kautta aikojen monia käyttötarkoituksia: sillä on voideltu kuninkaita, valaistu koteja ja palatseja ja sitä on käytetty ruoanvalmistuksessa ensin Välimeren alueella ja myöhemmin ympäri maailman.

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla

Valitettavasti tätä ei ole saatavana

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Nauti työstäsi!: Naisen voimakirja työelämään

Fäldt, Sanna

Sweet Manhattan: Kohtaamisia tähtien kanssa

Simola, Liisa; Simola, Liisa; Appel, Susanna; Appel, Susanna

Vahva : Larssen

Larssen, Erik Bertrand; Paarma, Susanna; Appel, Susanna

Maailman kirkkaalle laidalle : Alaska

Ivey, Eowyn; Helanen, Marja; Appel, Susanna

Mika Sundqvist: Suomirockin sekatyömies

Kontiainen, Vesa; Appel, Susanna