Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Nyhtökaura: Vegepäivän reseptikirja

NYHTÖKAURA – Vegepäivän reseptikirja

Lihan vähentäminen ruokavaliossa kiinnostaa yhä useampia ihmisiä, mutta kasvisruokien valmistaminen saattaa tuntua hankalalta. Yksi mullistavan helppo vastaus tähän ongelmaan on uusi kotimainen keksintö, nyhtökaura.

Nyhtökauran käyttäminen on helppoa – ei liottamista, hauduttamista, idättämistä tai marinointia. Se on hyvin säilyvä ja vain kuumennusta vaille valmis tuote, jolla voi esimerkiksi korvata jauhelihan tai muun lihan tai osan siitä ruoassa.

Uusi reseptikirja tarjoaa vinkkejä ja helppoja tapoja käyttää nyhtökauraa kaikessa ruoanlaitossa.

Nyhtökaura-keittokirjan tekijät ovat tuotteen kehittäneet Maija Itkonen ja Reetta Kivelä.

Nyhtökaura koostuu kaurasta ja palkokasveista. Ravitsemuksellisesti ne muodostavat täydellisen tasapainoisen kasviproteiinin ja antavat tuotteelle mehevän ja miellyttävän rakenteen. Tuotantomenetelmä, jonka juuret ovat Aasiassa, tekee tuotteen suutuntumasta hyvin lihamaisen.

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla

Valitettavasti tätä ei ole saatavana

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Nyhtökaura: Vegepäivän reseptikirja

Itkonen, Maija; Kivelä, Reetta

Vaihtoehdot lihalle: nyhtökaura, Härkis, Mifu ja muut

Lehtovaara, Tatu

Suomen ruokahistoria : suolalihasta sushiin

Kylli, Ritva

Sopan syvin olemus : 42 ruokaohjetta, 687 ajatusta

Härkönen, Anna-Leena

Superhyvää suolistolle!: herkkävatsaisen elämä kuntoon

Putkonen, Leena