Mistä Suomi vaikenee?

  Mistä Suomi vaikenee? / Esko Seppänen

  Taloustuntija, poliitikko ja entinen Suomen Pankin pankkivaltuutettu Esko Seppänen kertoo mistä Suomi vaikenee. Kyytiä saavat kaikki yksityiset ja julkiset instituutiot, joille on edullista, että niiden asioista vaietaan.
  Suomi on sadan vuoden ajan ollut tottelevainen Saksan seisoja ja sittemmin noussut Saksan merkittävimmäksi EU-liittolaiseksi. Käsitellyiksi tulevat myös Naton isäntämaasopimus, EU:n jäsenmaksut ja ylisuuret maataloustuet, tietovuodot ja Supon ja Stasin salaisuudet.
  Esko Seppänen päivittää myös Suomen rikkaiden listan ajantasalle. Ja antaa iloisesti palaa.
  Esko Seppänen on tullut tunnetuksi vasemmiston ääniharavana ja humaanina toisinajattelijana. Tämä helsinkiläistynyt oululainen on kirjoittanut 27 tietokirjaa. Hän on saanut kaksi kertaa valtion tiedonjulkistamispalkinnon ja istunut neljännesvuosisadan ajan kansanedustajana ja europarlamentaarikkona.

  Euroopan unioni. Euroopan keskuspankki. Suomen Pankki. talouspolitiikka rahapolitiikka finanssipolitiikka veropolitiikka kritiikki tulopolitiikka demokratia taloudelliset kriisit euroalue velkakriisit rahoitusmarkkinat kriisit yhteiskuntapolitiikka kansainväliset suhteet historia Suomi

  Into Kustannus 1.painos
  FIN EISBN:9789522646163

  Kiinnostaisiko myös...