Mikä meitä liikuttaa - Motivaatiopsykologian perusteet

  Mikä meitä liikuttaa - Motivaatiopsykologian perusteet / Katariina Salmela-Aro, Jari-Erik Nurmi

  Oli kyse työelämästä, uuden oppimisesta tai harrastuksista, motivaation liikuttava voima on suuri.
  Mitkä asiat sinua motivoivat ja miksi? Mikä merkitys on motivaatiolla, kun teet erilaisia valintoja elämässäsi? Miksi ihmisillä on erilaisia tavoitteita ja pyrkimyksiä?
  Yksilön motivaatiota voidaan selittää niin henkilökohtaisilla ­tekijöillä kuin ympäristötekijöillä. Tässä motivaatiotieteen perus­teoksessa aihetta lähestytään erityisesti hyvinvoinnin ja työelämän näkökulmasta. Kirjassa pohditaan muun muassa, mikä rooli motivaatiolla on työelämän muutoksissa, liikunnan parissa tai omia arvoja pohdittaessa. Kirjassa alan johtavat tutkijat ja ­asiantuntijat esittelevät uusinta tutkimustietoa ja kertovat, kuinka motivaatiopsykologiaa voi soveltaa myös käytännössä.
  3., täysin uudistettu painos. Teos on tehty korvaamaan aiempi Mikä meitä liikuttaa – Modernin motivaatiopsykologian perusteet -kirja.

  motivaatio motivaatiotiede motivaatiopsykologia hyvinvointi työelämä oppiminen motivaatioteoriat itsemääräämisteoria odotusarvoteoria tavoiteorientaatioteoria henkilökohtaiset tavoitteet toiminnan psykologia opiskelumotivaatio aktivaatiotaso motivaatiojohtaminen opintopsykologit

  PS-kustannus 1.painos
  FIN EISBN:9789524517966

  Kiinnostaisiko myös...