Mies ja masennus - Paremman voinnin paluu!

  Mies ja masennus - Paremman voinnin paluu! / Jukka Valkonen

  Lapsuuden sankarit nappasivat kohti ammutut luodit hampaillaan ja raivasivat tiensä omatekoisilla räjähteillä. Leikeissä oli mahdollista olla supersankari, mutta tosielämässä voimamme ovat rajalliset. Mitä teet, jos masentaa ja mieli täyttyy vain huonoista ratkaisuvaihtoehdoista?
  Tässä kirjassa ei arvuutella, milloin huono vointisi on masennusta ja milloin ei ole. Sen sijaan mietitään yhdessä, miten säilyä hengissä pahoissakin paikoissa ja ennen kaikkea, miten voi toimia niin, että elämä tuntuu elämisen arvoiselta.
  Kirja antaa ajateltavaa miehille, miehen läheisille ja miehiä auttaville ammattilaisille. Se on miesten puolella muttei ketään vastaan.
  Jukka Valkonen on valtiotieteiden tohtori, sosiaalipsykologi ja työnohjaaja. Hän on tutkinut miesten kokemuksia masennuksesta ja tehnyt pitkään töitä mielenterveyskysymysten parissa.

  masennus mielenterveys mielenterveysongelmat elämänhallinta pahoinvointi hyvinvointi sairaus terveys psyykkinen kärsimys odotukset mallit hoitokeinot terveydenhoito hyvä elämä yksilö yhteisö sosiaalipsykologia elokuvaohjaajat suomalaisuus työnhaku sukupuolimoraali kiltteys visailukysymykset supersankarit kaamosmasennus sukupuolielämä valmistuminen

  Tuuma-kustannus 1.painos
  FIN EISBN:9789524519847