Metallica – Aapinen

  Metallica – Aapinen / Metallica, Howie Abrams, Michael ”Kaves” McLeer, Heikki Kuula

  Lapsillakin on oikeus Metallicaan!

  Lastenkirja Metallica-faneille ja uusille fanisukupolville, yhdessä luettavaksi ja lukemisen opetteluun.

  Metallica – Aapinen -lastenkirjassa käydään kirjain kerrallaan läpi Metallican historian käännekohtia, esitellään bändin jäsenet ja avataan heidän maailmaansa. Bändin kanssa riimitelty ja ääneen luettavaksi kirjoitettu kirja on suunnattu niin Metallica-faneille, joilla on lapsia, kuin lukemaan opetteleville uusille fanisukupolville. Aakkosten opetteleminen ei ole koskaan ollut yhtä rock-uskottavaa.

  Osa kirjan tuotoista lahjoitetaan Metallican All Within My Hands -säätiölle, jonka tarkoituksena on tukea kestävien yhteisöjen kehitystä työvoimakoulutuksen avulla, nälänvastaista taistelua ja muita paikallisesti merkittäviä palveluita.

  Vuonna 1981 perustettu thrash metalin pioneeri Metallica on yksi maailman menestyneimmistä yhtyeistä. Howie Abrams on kirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut muun muassa teokset The Merciless Book of Metal Lists ja Hip-Hop Alphabet 1 & 2. Michael ”Kaves” McLeer on legendaarinen graffititaiteilija ja kuvittaja, jonka työnjälkeä on voinut nähdä niin New Yorkin metrovaunuissa kuin vaikkapa automerkki Jaguarin ja Adidaksen mallistoissa.

  Metallica (yhtye) yhtyeet muusikot heavy metal historia Yhdysvallat lastenkirjallisuus henkilökuvat runokuvakirjat

  Otava 1.painos
  FIN EISBN:9789510452066

  Kiinnostaisiko myös...