Maukas gradu;valmistusvihjeitä tutkielman tekijöille / Antti Karisto & Ullamaija Seppälä

    Maukas gradu;valmistusvihjeitä tutkielman tekijöille / Antti Karisto & Ullamaija Seppälä

    "Ota sopiva aihe, kunnon möhkäle, mutta ei tolkuttoman kokoista. Marinoi se liemessä, johon lorautat runsaasti kirjaviisautta, kunnianhimoa ja aitoa uteliaisuutta (extra virgin)." Näistä aineksista saa alkunsa maukas gradu. Kädessäsi oleva kirja ei kuitenkaan hylkää sinua myöhemmissäkään tutkielmanteon vaiheissa. Käytännönläheiset, elävään elämään ja todellisiin kirjoitusprosesseihin pohjautuvat ohjeet ja neuvot auttavat sinua ponnistelemaan kohti ehjää, valmista tutkielmaa. Teoriat, metodologia ja arkinen kirjoitustyö sulautuvat kokonaisuudeksi, jonka hallitseminen osoittautuu paitsi hyödylliseksi, myös inspiroivaksi ja hauskaksikin haasteeksi. Maukkaan gradun tekijät, professori Antti Karisto ja yliopistonlehtori Ullamaija Seppälä työskentelevät Helsingin yliopiston yhteiskuntapolitiikan laitoksella. Heillä on pitkä kokemus opinnäytetöiden ohjauksesta.

    tutkielmat opinnäytteet tieteellinen kirjoittaminen julkaisun laadinnan oppaat tutkimustyö arvostelu

    Vastapaino
    FIN EISBN:9517682749

    Kiinnostaisiko myös...