Marilyn, Marilyn: Tarinoita ikonista ja ihmisestä

  Marilyn, Marilyn: Tarinoita ikonista ja ihmisestä / kirjoittajat: Salla Simukka ja 11 muuta, toimittaneet Marika Riikonen ja Salla Simukka

  Joukko kotimaisen nykykirjallisuuden kärkitekijöitä intoutui kertomuksiin Marilynista.

  Maailman paras näyttelijä? Seksijumalatar? Syvästi surullinen nainen? Rietas huumeidenkäyttäjä? Pupu? Kuvajainen? Kuollut? Elossa?

  Kun kaksitoista kirjoittajaa ottaa aiheekseen historian tunnetuimman blondin, on lopputulos täynnä draamaa, komediaa, tragiikkaa ja villiä fantasiaa. Tämän kirjan jälkeen et enää koskaan katso Marilynia samoin kuin ennen. Marika Riikosen ja Salla Simukan toimittama novelliantologia sisältää myös tärkeitä infolaatikoita, kuten listan biiseistä, jotka ehdottomasti haluaisit laulaa karaokessa yhdessä Marilynin kanssa. Tässä kokoelmassa Marilyn viimein palaa takaisin. Kaikkien näiden vuosien jälkeen.Kaikki kertomukset voi hankkia kerralla tai yksittäisinä novelleina.

  Kirjoittajat: Peter Franzén, Päivi Haanpää, Jari Järvelä, Riina Katajavuori, Milja Kaunisto, Tommi Kinnunen, Siri Kolu, Taija Tuominen, Marika Riikonen, Salla Simukka, Antti Tuomainen ja Saara Turunen.

  elokuvanäyttelijät Monroe, Marilyn -- fiktio. novellit antologiat

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789513197599

  Kiinnostaisiko myös...