Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä

  Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä / Henriikka Rönkkönen

  Matkakertomus rohkealta reissulta sinkun sisäiseen maailmaan - ilman filttereitä.
  Kun sinkkuaikaa on takana jo vuosikymmen, sormi on Tinderin hakkaamisesta rakoilla ja sauvan paristot väsähtäneet, sitkeä rakkauden etsijä päättää palkita itsensä ihanalla lemmenlomalla. Matkakohde on houkutteleva mutta hieman arvaamaton: nyt lähdetään tutustumaan villiintyneen sinkun sisäiseen aarniometsään. Määmatkaopas Henriikka Rönkkönen tarjoaa matkustajille viihdykkeeksi visaisia arvoituksia. Mitä tehdä, kun treffionnenpyörässä osuukin rosvosektoriin? Mitkä taikasanat toimivat, jos haluaa lopettaa tapailun? Miten pitää toimia, jos saa diagnoosin masturbaatiosta? Näihin kysymyksiin Määmatka ei lupaa vastauksia mutta räväyttää lukijan iloksi sinkkuelämän sanallisen selfien - ilman filttereitä.
  Suomen tunnetuin sinkku, sometähti ja -suosikkikirjailija Henriikka Rönkkönen (s. 1984) on kohonnut myyntilistojen kuningattareksi kirjoillaan Mielikuvituspoikaystävä ja Bikinirajatapaus.

  parisuhde treffit rakkaus ystävyys seksuaalisuus seksielämä seksi Tinder sinkkuelämä sinkkuus sinkku Henriikka Rönkkönen romaani kaunokirja seurustelu

  Atena Kustannus Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789523006836