Lyhyt matka perille : meditaatiosta, elämästä ja rakkaudesta

  Lyhyt matka perille : meditaatiosta, elämästä ja rakkaudesta / Kati Reijonen

  Yhden naisen matka hullunmyllystä kohti mielenrauhaa
  Kati Reijonen, viisikymppinen äiti, tohtori, yliopettaja ja maailmankansalainen, oli jo rantautumassa keski-iän rauhaisaan satamaan, kun hänen poikansa sairastui ja pitkä avioliitto päättyi, samoin työsuhde. Elämä meni uusiksi.
  Lyhyt matka perille on yhden naisen kertomus etsinnästä, joka johti heräämiseen elämänmittaisesta unesta. Mullistusten keskellä Katin oli tutustuttava itseensä uudestaan ja opittava katsomaan elämäänsä uudesta näkökulmasta. Opiskeltuaan ikivanhoja viisauksia ja uushenkisyyden oppeja hän ymmärsi eri elämänkatsomusten yhtäläisyyden, synteesin eri ajattelutapojen väliltä ja löysi ratkaisun meditaatiosta. Sen avulla hän pääsi kiinni sisäiseen valoonsa ja viisauteensa.
  Teos muistuttaa kaikille meille, että emme ole voimattomia olosuhteiden uhreja. Kun saamme ajatuksemme hallintaamme, saamme hallintaamme myös elämämme. Lyhyt matka perille ei ole tietokirja. Se on tunnekirja.
  Kati Reijosella (s. 1959) on tohtorin tutkinto muotoilun alalta ja valtiotieteen maisterin tutkinto käytännöllisessä filosofiassa. Hänen yrityksensä Nollaus tekee tunnetuksi meditaatiota ja edistää henkisesti mielekästä elämäntapaa.

  Reijonen, Kati. mietiskely henkisyys uususkonnollisuus elämänmuutokset keski-ikäiset naiset elämänhallinta elämäntaito

  Atena Kustannus Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789523002210
  • Valitettavasti tätä ei ole saatavana

  Kiinnostaisiko myös...