Lean käytännössä - pikaopas

  Lean käytännössä - pikaopas / Kari Tuominen

  Saatavilla e-kirjana.

  Rosenlewin kotitalouskonetehdas myytiin Electroluxille ja vaihtokaupassa Rosenlew sai leikkuupuimuritehtaan Ruotsista. Se oli ensimmäisiä toimialarationalisointeja Ruotsin ja Suomen välillä. Se oli myös Rosenlewin ensimmäinen yritysosto ulkomailta.


  Electrolux halusi keskittyä kotitalouskoneisiin ja Rosenlewin tavoitteena oli kasvaa maailman suurimmaksi pienten ja keskisuurten puimurien valmistajaksi.


  Kirja kuvaa, miten yrityksessä toteutettiin merkittävä kehitys- ja muutosohjelma. Kirja kertoo, miten kehittämishanke käynnistettiin ja organisoitiin sekä miten se toteutettiin ja mitä tuloksia saavutettiin.


  Se havainnollistaa, miten leikkuupuimurien valmistuksessa siirryttiin perinteellisestä tuotantofilosofiasta JIT-tuotontoperiaat-teisiin sekä kuinka saatiin aikaan merkittäviä tuloksia.


  Kirja kertoo, miten JIT-ohjausjärjestelmä, ohjauksen tukijärjestelmät, tarvittavat henkilöstön valmiudet sekä laatu- ja palkkausjärjestelmät kehitettiin.


  Kirjaa esittää toteutetun kehittämisohjelman toimien myös oppikirjana. Sen opit ovat sovellettavissa muissakin tuotantoyrityksissä, jotka pyrkivät korkeaan laatuun, luotettavuuteen, tuottavuuteen ja nopeuteen.


  Kirja on lyhennelmä kirjasta: Lean käytännössä


  Lisätietoja: Tuoteluettelo.pdf Oppaiden etusivu.pdf

  prosessien kehittäminen hukan poistaminen muutoksen johtaminen itsearviointi kehittämisen johtaminen jatkuva kehittäminen kilpailukyky mittaaminen johtajuus

  Benchmarking Ltd Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789522289865

  Kiinnostaisiko myös...