Lähestyminen

  Lähestyminen / Anja Snellman

  "Ihminen on saarisikermä, taivaan sporadien heijastus."

  Lähestyminen kuvaa, miten kauan mielessä ollut kirja hiljaa valmistuu - niin kuin Kreetan saari alkaa hitaasti näkyä horisontissa. Se kertoo monesta lähestymisestä: merimatkasta, romaanin valmistumisesta, elämän etenemisestä, arvojen muuttumisesta, Välimerestä, surusta, erosta ja kuolemasta.

  Romaani jatkaa Antautumisen teemoja ja on silta seuraavaan, Kreikkaan sijoittuvaan Atlantis-romaaniin.

  Anja Snellman (s. 1954), ent. Kauranen, on rakastettu ja tuottelias suomalainen kirjailija.Hän julkaisi suureen menestykseen nousseen esikoisromaaninsa Sonja O. kävi täällä vuonna 1981. Syksyllä 2015 ilmestyneessä Antautuminen-romaanissaan hän antoi kasvot erityisherkkyydelle, josta seurasi vilkasta keskustelua ja lukijapalautteen vyöry. Syksyllä 2016 saa ensi-iltansa Snellmanin vuonna 1996 ilmestyneeseen Syysprinssi-romaaniin perustuva elokuva. Tähän mennessä hän on julkaissut yli kaksikymmentä romaania, runokokoelmia, elokuvakäsikirjoituksia, tietokirjoja sekä kuunnelmia. Snellmanin teoksia on käännetty yli 20 kielelle ja lukuisia niistä on dramatisoitu elokuviksi ja näyttämöille.

  Ile, fikt. tapaamiset asiakkaat terapeutit keskustelut elämän tarkoitus muistaminen muistot perhe-elämä riippuvuus huumeet heroiini saaristot Välimeren alue psykologiset romaanit pienoisromaanit

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510420294

  Kiinnostaisiko myös...