Kun pohjoistuuli puhaltaa

  Kun pohjoistuuli puhaltaa / Daniel Glattauer, Raija Nylander

  Vetävä ja humoristinen rakkaustarina, joka alkaa väärään osoitteeseen päätyneestä sähköpostiviestistä.
  Emmi haluaa perua lehtitilauksensa, mutta viesti tupsahtaakin Leo Leiken inboxiin. Lehtitilauksen peruminen ei käy käden käänteessä, ja viestit alkavat kulkea kahden tuntemattoman välillä. Pian Emmi ja Leo kirjoittavat toisilleen päivittäin – viimeiseksi illalla ja ensimmäiseksi aamulla.
  Sähköpostirakastavaiset eivät tiedä toistensa ikää tai silmien väriä, mutta he tuntevat toistensa ajatukset. Päivän kohokohdiksi tulevat sähköpostiohjelman kilahdukset uuden viestin saapumisesta. Intohimo on herätetty kirjallisesti, ja meiliystävykset miettivät, kestäisikö sähköinen rakkaus tapaamisen todellisuudessa.
  Kun pohjoistuuli puhaltaa on älykäs, hauska ja yllättävä: Miksi Emmin puoliso lähettää Leolle viestin? Miten sähköinen rakkaustarina päättyy? Tapaavatko Emmi ja Leo toisensa?
  Daniel Glattauer (s. 1960) on itävaltalainen toimittaja ja kirjailija. Kun pohjoistuuli puhaltaa on hänen kahdeksas romaaninsa. Keski-Euroopassa kirjaa on myyty yli miljoona kappaletta, ja sen käännösoikeudet on myyty 34 maahan.
  Emmin ja Leon tarina jatkuu romaanissa Joka seitsemäs aalto, jonka suomennos ilmestyy 2012.

  Rothner, Emmi Leike, Leo Rothner, Bernhard kolmiodraama sähköposti kirjeenvaihto ystävyys tuntemattomat Internet mielikuvat tunteet ilmaisu kirjoittaminen vuorovaikutus identiteetti moraali ihmissuhteet parisuhde riippuvuus virtuaalisuus rakastuminen ystävät aviomiehet virtuaalitodellisuus

  Atena
  FIN EISBN:9789517967358

  Kiinnostaisiko myös...