Kepler62 Kirja yksi: Kutsu

  Kepler62 Kirja yksi: Kutsu / Pasi Pitkänen, Bjørn Sortland, Timo Parvela, lukija Antti L.J. Pääkkönen (äänikirja)

  Suosikkitekijöiden uusi sarja alkaa! Be part of the story - Lähde mukaan hurjaan avaruusseikkailuun!

  Kuusiosainen avaruusseikkailu vie lukijan jännittävälle matkalle läpi avaruuden. Lapset ovat kuin uudisraivaajia saapuessaan Kepler-62:lle ja he joutuvat vaikeiden valintojen eteen. Päästäkseen mukaan matkalle, lasten tulee pelata läpi tietokonepeli Kepler-62. He kohtaavat avaruusolioita, sairautta ja lopulta totuuden valheiden takana. Kenet sinä pelastaisit?

  Kirja yksi: Kutsu13-vuotias Ari pitää huolta sairaasta veljestään Jonista. He elävät maailmassa, jossa luonnonvarat ovat huvenneet dramaattisesti. Vapaa-aikansa veljekset viettävät uuden Kepler-pelin parissa, joka on kaikkien huulilla, ja pääsevät niiden harvojen joukkoon, jotka ovat pelanneet sen läpi. Kukaan ei tiedä mitä pelin viimeisen tason loppuun suorittaneille tapahtuu, mutta siitä kulkee villejä huhuja. Kyseessä ei ehkä olekaan pelkkä peli, vaan kutsu. Mutta kuka on kutsuja ja minne se heidät vie?

  Suomalainen Timo Parvelan ja norjalainen Bjørn Sortlandovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet valloittavan maailman, jossa ystävyys punnitaan keskellä tuntematonta avaruutta.

  Ari, fikt. Joni, fikt. seikkailukirjallisuus tieteiskirjallisuus sarjakertomukset romaanit lastenkirjallisuus kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuus pelaaminen tietokonepelit seikkailu avaruus huolenpito veljet

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510417836

  Kiinnostaisiko myös...