Kepler62 Kirja kolme: Matka

  Kepler62 Kirja kolme: Matka / Timo Parvela, Bjørn Sortland

  Be part of the story - lähde mukaan hurjaan avaruusseikkailuun!

  Maapallon luonnonvarat ovat hupenemassa. Siksi Hallitus on päättänyt lähettää joukon lapsia kauas avaruuteen tutkimaan maapallon kaltaista planeettaa, jolla elämä olisi mahdollista. Kun nämä "uudisraivaajat" saapuvat Kepler-62e:lle, he joutuvat vaikeiden valintojen eteen - eikä kaikki ole siltä, miltä näyttää. Huikea kuusiosainen seikkailu vie lukijan jännittävälle matkalle tähtien taakse!

  Suosikkitekijöiden sarja kiihdyttää nyt poimunopeuteen!

  Kirja kolme: Matka

  "On aika. Olkaa kunniaksi ihmiskunnalle." Vanha kenraali Livingstone hyvästelee joukon lapsia, jotka ovat lähdössä tuhoutuvalta maapallolta kauas avaruuteen etsimään uusia elämisen mahdollisuuksia. Sukkula vie heidät avaruusasemalle, jolla tähtipurjehtijat Santa María, Pina ja Niña odottavat matkalaisiaan. Ari pitää huolta pikkuveljestään Jonista ja epäilee, että lähtijöille ei ole kerrottu aivan kaikkea tulevasta tehtävästä. Edessä on matka tuntemattomaan.

  Ari, fikt. Joni, fikt. Marie, fikt. seikkailukirjallisuus lastenkirjallisuus sarjakertomukset romaanit kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuus pelaaminen tietokonepelit seikkailu avaruus

  WSOY 1.painos
  FIN EISBN:9789510418116

  Kiinnostaisiko myös...