Johtaja, uusi tehtävä, 100 päivää - tilanne haltuun!

  Johtaja, uusi tehtävä, 100 päivää - tilanne haltuun! / Maarit Tiililä

  Uudessa tehtävässä aloittavan johtajan ajatuksia herättävä teos.
  Johtaja, uusi tehtävä, 100 päivää on kirjoitettu uudessa tehtävässä aloittavalle johtajalle, tulee hän tehtäväänsä sitten talon ulkopuolelta tai sisältä. Tavoitteena on tarjota uudelle johtajalle ajatuksia, tarinoita ja kysymyksiä pohdittavaksi, jotta hän välttyisi karikoilta ja onnistuisi ohjaamaan laivaa pitkäjänteisesti haluttuun satamaan.
  Uusien johtajien sataan ensimmäiseen päivään, sisäänajoon, kannattaa panostaa. Se estää paitsi nopeaa vaihtuvuutta myös monia karilleajoja. Teokseen on haastateltu erilaisia johtajia, jotka ovat avanneet tarinansa lukijalle.
  Kirjan viisi teemaa auttavat johtajaa selkeyttämään omaa ajatteluaan, johtamiskäsitystään ja toimintaansa erityisesti vuorovaikutuksen näkökulmasta: Tunne itsesi, Tutustu odotuksiin, Rakenna yhteys, Valmista muutokseen ja Näytä suunta. Hyvin suunniteltu ja toteutettu johtajan 100 ensimmäistä päivää mahdollistaa tehokkaan ja johdonmukaisen tehtävän haltuunoton.
  Tartu kirjaan, lue, pohdi, keskustele ja laadi oma suunnitelmasi kohti menestystä!
  ” Kirjoitan tämän kirjan intohimosta ja eletystä elämästä. Tarkoitukseni ei ole viisastella, vaan herätellä.” - Maarit Tiililä

  Eklöf, Maija Kedonpää, Kimmo Koskinen, Kai Lipponen, Satu Miettinen, Mia Paasikivi, Lilli Rantanen, Juha Riihilahti, Aki Saarinen, Leena Stierncreutz, Johan Toljamo, Sami Tukiainen, Juha johtaminen perehdyttäminen vuorovaikutus

  Kauppakamari 1.painos
  FIN EISBN:9789522463517