Immu ja salattu saari

  Immu ja salattu saari / Brunila Marjut

  Suositun Immu-sarjan toisessa osassa seikkaillaan jälleen sekä tosielämän roistojen että kummitusten jäljillä. Turun saaristoon sijoittuvat tapahtumat saavat kutkuttavaa lisäväriä Seilin saaren aidosta historiasta sekä erilaisuudesta kumpuavasta ystävyydestä.

  11-vuotias Immu viettää kesäistä viikkoa salaseura Klaanin kanssa Turun saaristossa, missä seuran nuorimman jäsenen Lukaksen vanhemmilla on kesämökki. Heti loman alussa salaseura pääsee Nauvossa roistojen jäljille johtajansa Nikon luotsaamana. Nikon Ritva-koira ei hauku eikä murise, mutta tuo turvaa kiperiin tilanteisiin. Seikkailujen tuoksinassa klaanilaiset rantautuvat myös Seilin saarelle, missä menneisyys ja nykyisyys kätkevät odottamattomia salaisuuksia.

  Immu ja Lotta törmäävät roistojen ohella jälleen kummituksiin, jotka tarvitsevat heidän apuaan. Lopulta Immun puhuva kissa Figaro auttaa ratkaisemaan Mustan Rouvan arvoituksen.

  Immu ja salattu saari on itsenäinen jatko-osa kirjalle Immu ja Torninvartijat (2018), jossa salaseura Klaani seikkailee Littoisten Verkatehtaalla. Tämä seikkailu- ja kummituskirjasarja on suunnattu alakoululaisille
  Littoisissa asuva Marjut Brunila (s. 1963) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja.
  Myllylahti Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789523560123