Immu

  Immu / Jarkko Sipilä

  Cannonball-moottoripyöräkerhossa vaikuttanut Mika "Immu" Ilmen tuomittiin huumekaupan rahoittamisesta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta kymmeneksi vuodeksi vankeuteen vuonna 2014. Mikä sai menestyneen urheilijan ja yrittäjän pukemaan prosenttijengin liivit päälleen?
  Pienestä pitäen Immu oli se, joka haettiin apuun kun tarvittiin kovuutta paikalle. Railakkaista nuoruusvuosista huolimatta Immu treenasi jatkuvasti eri kamppailulajeja ja taidot olivat tarpeen hänen pyörittäessä portsaritoimintaa Helsingin suosituimpien yökerhojen ovilla. Immu oli perustamassa CAGE-vapaaotteluorganisaatiota ja kuuluu Suomen ensimmäisiiin vapaaottelija-ammattilaisiin.
  Rikostoimittaja Jarkko Sipilän toimittama kirja kertoo karusti ja kaunistelematta Immun tarinan, jossa väkivalta on aina ollut vahvasti läsnä. Se avaa ovet Helsingin yöelämän pimeisiin kulisseihin, kivikovaan vapaaottelumaailmaan, järjestäytyneen rikollisuuden syövereihin ja vankilan rankkaan arkeen.

  Historia ja elämäkerrat järjestäytynyt rikollisuus rikollisuus rikoksentorjunta Kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden vastainen Yhdistyneiden kansakuntien yleissopimus rikosjournalismi rikospaikka tulliviranomaiset kansainvälinen rikollisuus yöelämä naiskauppa toimeenpanovalta yökerhot

  Bazar Kustannus Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789522797766

  Kiinnostaisiko myös...