Hyvä paha pomo

  Hyvä paha pomo / Tony Dunderfelt

  • Miten pomo voi olla noin hullu, laiska ja saamaton, vaikka hän on tämän paikan johtaja? Asiantuntemuskin häneltä puuttuu! • Hän puhuu kyllä kauniisti juhlapuheissa yhteistyön tärkeydestä, muttei itse kuuntele koskaan. Millä perusteella hänet oikeastaan on valittu työhönsä? Eihän hän osaa mitään! • Kyllä hän on meitä muita neuvomassa, mutta katsoisi itse edes joskus peiliin. Paremmin meillä menisi ilman häntä!
  Pomon paikalla ei ole helppo olla. Vaatimuksia tulee sekä korkeamman johdon puolelta että kollegoilta ja työntekijöiltä. Joskus tuntuu siltä, että kaikki luulevat pystyvänsä tekemään pomon työt häntä paremmin.
  Esimiehen pitää nykyään olla sekä asia- että ihmisjohtaja. Hänen pitää hallita paitsi oma erityisalansa, firman strategiat sekä osata toimia erilaisten ihmisten parissa. Pomolla pitäisi olla erinomainen asiantuntemus, loistava itsetuntemus ja täydellinen ihmistuntemus. Ei ole helppoa!
  Tässä kirjassa käsitellään pomon ihmissuhdetaitoja. Millä tavalla hän johtaa ihmisiä ja miten hän voisi näitä taitojaan kehittää? Kirjassa annetaan myös vinkkejä työntekijöille, miten he oppisivat tulemaan paremmin toimeen oman esimiehensä kanssa. Yhteistyö on valttia ja jokaista ihmistä tulee kuunnella ja kunnioittaa työpaikalla. Myös pomoa!
  Kirjan on kirjoittanut tunnettu psykologi Tony Dunderfelt.

  sosiaaliset taidot esimiestaidot luonteenpiirteet esimiehet persoonallisuus johtaminen johtajuus vuorovaikutus työyhteisötaidot

  Kauppakamari 1.painos
  FIN EISBN:9789522463241

  Kiinnostaisiko myös...