He eivät tiedä mitä tekevät

  He eivät tiedä mitä tekevät / Jussi Valtonen

  Mitä tapahtuu kun isä tutkii työkseen kissojen hermosoluja ja pojan elämäntehtävä on puolustaa eläinten oikeuksia?

  Alussa on pieni perhe: Joe, Alina ja vastasyntynyt Samuel. Joe on amerikkalainen neurotieteilijä, joka yrittää edetä urallaan uudessa kotimaassaan Suomessa. Alina on puolestaan jättänyt omat opintonsa ja keskittyy hoitamaan Samuelia kotona.

  Vuosia myöhemmin Joe elää palkittuna huippututkijana Yhdysvalloissa uuden, onnellisen perheensä ympäröimänä. Toisella mantereella aikuisuuden kynnyksellä tasapainoileva Samuel etsii kiihkeästi omaa paikkaansa. Kun sopiva ideologia ja yhteisö viimein löytyvät, mikään ei voi enää pysäyttää häntä. Isänsä tapaan hän on valmis tekemään vaikeitakin ratkaisuja oikeaksi uskomansa asian takia. Olisitko sinä?

  Jussi Valtonen (s. 1974) on helsinkiläinen kirjailija ja psykologi. Hän on opiskellut neuropsykologiaa Yhdysvalloissa ja elokuvakäsikirjoittamista Isossa-Britanniassa. Hän on aiemmin julkaissut kaksi romaania ja novellikokoelman. Hänen edellinen romaaninsa Siipien kantamat sijoittui Bonnierin romaanikilpailussa toiseksi ja sai sekä kriitikoilta että kirjabloggareilta erittäin myönteisen vastaanoton.

  Chayefski, Joe, fikt. Alina, fikt. Samuel, fikt. eroaminen perhe lapsuus yksinhuoltajaperheet isättömyys pojat aikuistuminen puhelut entiset kumppanit matkustaminen muistot itsepetos katkeruus aikuiset lapset kosto perheet isät professorit neurotieteet aktivistit vaihtoehtoliikkeet kaunokirjallisuus romaanit psykologiset romaanit kehitysromaanit Yhdysvallat

  Tammi 1.painos
  FIN EISBN:9789513174651

  Kiinnostaisiko myös...