Epäilyksen alla

  Epäilyksen alla / Maarit Nurmi

  Jokaisella on menneisyytensä. Joku yrittää salata sen, toinen elää sitä uudelleen. Rikostarina Epäilyksen alla liikkuu nykyisyydessä ja menneessä, eikä lukija voi koskaan olla varma siitä, mitä eletystä elämästä vielä nousee esiin.
  Kun Hanna Uddin vastaanotolle tulee uusi asiakas, ei hän arvaa, millaisen tunnevyöryn tämä saa hänessä aikaan. Petteri Liinasta kuunnellessaan Hanna huomaa, että hänen avioliittonsa on pelottavan samanlainen kuin Liinasen.
  Sami Vänninen muistaa yhä sanat, joilla hänet vuosia sitten jätettiin. Tavattuaan ensirakkautensa uudelleen hän haluaa silti palata menneeseen. Mutta ovatko he enää samoja ihmisiä kuin silloin?
  Rikospoliisit Anders Udd ja Selja Maakola kutsutaan tutkimaan asuntoa, jossa aivan ilmeisesti on tehty murha – ruumis vain puuttuu. Kun se löytyy, tutkinta paljastaa asioita, joista itse kukin on halunnut vaieta.
  Helsinkiläinen Maarit Nurmi (s. 1961) on työskennellyt sekä liike-elämässä että koulumaailmassa. Hän on aikaisemmin julkaissut yhdessä Elina Heikkilän kanssa elämäkerran lääkäri Selma Rainiosta (Minä voin mennä! Suomen Lähetysseura 2015). Epäilyksen alla on Nurmen esikoisdekkari.

  Udd, Anders Maakola, Selja murha tutkimus katoaminen vainajat menneisyys vaikutukset salailu kaipaus epäily pettymys rakkaussuhde psykoterapeutit rikospoliisi

  Myllylahti Oy 1.painos
  FIN EISBN:9789522028655

  Kiinnostaisiko myös...